Wie zijn wij?

Wij zijn Barbara & Magda, 2 moeders van kleine kids tot pubers.

In deze "nieuwe" tijd zijn we allemaal meer thuis dan op pad en tja, dan zie je toch dat je huis ook toe is aan verandering of een opruimbeurt "Decluttering" zoals dat zo mooi heet!  

Ze zeggen wel eens verbeter de wereld, begin bij jezelf! Dat hebben wij gedaan.

Na het opruimen van ons huis bedachten we dat we onze spullen een 2e leven willen geven en niet zomaar weg wilde gooien. Zo dachten meer mensen er over merkten we...


Dus hebben wij onze creatieve breinen aan het werk gezet en onze krachten gebundeld om samen een meer duurzame "wereld", nou ja: een duurzaam Hilversum Zuid, te creĆ«ren! Zo is Kletsboel ontstaan op de Egelantierstraat 35. 


Ruim 1 jaar na onze opstart in januari 2021 zijn we nog steeds heel blij dat we Kletsboel gestart zijn. De eerste maanden van het jaar mochten waren bijzonder maar we hebben toen zoveel mogelijk de winkel gezellig ingericht, veel via de website, Facebook en Insta gepost en verkocht. Dit gaf ook zoveel leuke reacties! 


In april mochten we eindelijk van start gaan om echt klanten te ontvangen. Vanaf het begin af aan hebben veel mensen ons gevonden en het is echt hartverwarmend dat zoveel mensen hun spullen bij ons komen brengen en ook weer spullen komen kopen. Heel veel dank!


Soms heeft iemand net het item gevonden waar hij/zij al zo lang naar op zoek is. 

Of hij/zij is verliefd op een item en stuurt daarna een foto hoe het bij hun thuis een tweede leven krijgt.  

Vaak horen we ook heel veel mooie verhalen als ze hun favoriete item zien en dan zie je de mensen stralend de deur uit gaan.   

Aan het eind van zo'n dag denken we dan weer: "Kijk, hier hebben we het voor gedaan!!"


Barbara en Magda

Egelantierstraat 35

Zoals je ziet is ons logo roze met groen, dit is gebaseerd op de Egelantier, de Rosa rubiginosa

Als je een rozenstruik vindt in de natuur en je ruikt de geur van frisse appeltjes als je de blaadjes tussen je vingers fijn wrijft, dan heb je te doen met de Egelantier, Rosa rubiginosa.

Contact gegevens

Adres:

Egelantierstraat 35

1214 EA HILVERSUM

Contact:

 06 43104677

[email protected]

KVK 81320191

Openingstijden:

Maandag-vrijdag: 09:30 - 17:30 uur

Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten